Terug naar het overzicht

Klanten over EasyDriving

15 februari 2022

Nieuwsbrieflezers positief over EasyDriving

Nieuwsbrieflezers Positief Over Easydriving

We hebben de ontvangers van onze nieuwsbrief gevraagd naar hun mening over EasyDriving. En wat blijkt? De meeste nieuwsbrieflezers zijn erg positief over EasyDriving, ook als ze geen lid zijn!

Duurzaamheid is belangrijk

Het blijkt dat verreweg de meeste mensen EasyDriving het meeste waarderen omdat het duurzamer en milieuvriendelijker vervoer aanbiedt. Het gaat hierbij om ruim 57% van de personen die de enquête hadden ingevuld. Andere aspecten die de nieuwsbrieflezers aanspreken zijn het kunnen gebruiken van een deelauto (18,5%) en vervanging van een (tweede) auto (ruim 11%).

Verder geven de respondenten aan dat ze erg te spreken zijn over de voordelige tarieven. Het feit dat er voor sommige nieuwsbrieflezers niet een auto in de buurt is de grootste reden waarom ze geen lid zijn.

Sociaal initiatief

Ruim 22% van de nieuwsbrieflezers kennen EasyDriving via kennissen, of familieleden. Evenveel mensen kennen het bedrijf doordat ze het gevonden hebben via een zoekmachine. Daarnaast hebben ruim 11% het bedrijf via sociale media gevonden. Daarmee is EasyDriving dus vooral een sociaal initiatief.

Aanrader

Verreweg de meeste nieuwsbrieflezers zijn enthousiast over EasyDriving. Ruim 59% zegt het aan te raden bij vrienden en kennissen, slechts 1 respondent zegt dat niet te zullen doen. De meest gegeven tip voor het bedrijf is dat er meer auto's beschikbaar zouden moeten komen.

Tot slot

In totaal hebben bijna 30 personen de enquête ingevuld, waarvan ruim 55% op dit moment ook klant zijn bij EasyDriving. Op deze manier zijn dus ook mensen bereikt die wel geïnteresseerd, maar geen lid zijn. Alle deelnemers van de enquête worden vriendelijk bedankt voor het invullen ervan.

Ook lid worden van de nieuwsbrief? Meld je dan hieronder aan!

Terug naar het overzicht