Terug naar het overzicht

Organisatie

15 februari 2022

Ambassadeurs voor deelauto's gevraagd!

Ambassadeurs Voor Deelautos Gevraagd

Gebruik je regelmatig een deelauto die bij een openbare laadpaal staat en vind je dat die beter onderhouden zou kunnen worden? Neem het heft in eigen hand, word ambassadeur voor de auto en verbeter de rijervaring voor alle gebruikers!

Soms kan een auto best even een wasbeurt door een autowasstraat gebruiken. Of even flink worden uitgezogen. Ook kun je merken dat er kleine reparaties nodig zijn, zoals het vernieuwen van ruitenwissers. Een EasyDriving ambassadeur mag dit soort ongemakjes oplossen.

Op deze manier kun je er zelf voor zorgen dat de auto er tiptop bij staat. De kosten die je moet maken kun je dan declareren bij Harm, die ervoor zorgt dat je dat als korting krijgt op de volgende factuur. En zijn er dingen die niet in orde zijn, waarvoor een bezoek aan de garage nodig is? Dan kun je die meteen bij Harm melden.

Let wel: het is vrijwilligerswerk. Je zult dus geen loon of iets dergelijks ontvangen. Maar op deze manier kun je er wel voor zorgen dat jij bij een volgende rit een beter werkende en/of schonere auto kunt gebruiken.

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar info@easy-driving.eu.

Vergeet niet om het kenteken te vermelden van de auto waar je ambassadeur voor wilt worden.

Terug naar het overzicht